|
|
HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
BESLENME VE SAĞLIK |
BES203 |
2 |
4 |
2+0 |
2.0 |
3.0 |
KAYNAKLAR |
1. Baysal, A (2009). Beslenme. Hatipoğlu Yayınları:93,12.Baskı, ANKARA.
2. Berdarier, CD.(2002). HANDBOOK OF NUTRİTİON and food (envy) CRC Press.
3. Sharlin j.,Edelstein S.(2011). Life CycleNutrition, Jonesand Barlett Publishers (USA).
4.Applegate, L. Beslenme ve Diyet, Çeviri Editörü: Haydar Özpınar, İstanbul Tıp Kitapevi, İkinci Baskı, 2011, İstanbul
5.Baysal A, Aksoy M, Besler T, Bozkurt N, Keçecioğlu S, Merdol TK,Pekcan G, Mercanlıgil SM, Yıldız E. Diyet El Kitabı. Hatiboğlu Yayınevi (5. Baskı), 2008, Ankara. |
MATERYAL PAYLAŞIMI |
---|
Ders Notu |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Sunumlar |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Ödev |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Sınav ve Soru Çözümleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Faydalı Linkler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Video ve Görseller |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Diğer |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Duyurular |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
|