HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BESLENME VE SAĞLIK BES203 2 4 2+0 2.0 3.0


KAYNAKLAR
1. Baysal, A (2009). Beslenme. Hatipoğlu Yayınları:93,12.Baskı, ANKARA.
2. Berdarier, CD.(2002). HANDBOOK OF NUTRİTİON and food (envy) CRC Press.
3. Sharlin j.,Edelstein S.(2011). Life CycleNutrition, Jonesand Barlett Publishers (USA).
4.Applegate, L. Beslenme ve Diyet, Çeviri Editörü: Haydar Özpınar, İstanbul Tıp Kitapevi, İkinci Baskı, 2011, İstanbul
5.Baysal A, Aksoy M, Besler T, Bozkurt N, Keçecioğlu S, Merdol TK,Pekcan G, Mercanlıgil SM, Yıldız E. Diyet El Kitabı. Hatiboğlu Yayınevi (5. Baskı), 2008, Ankara.

MATERYAL PAYLAŞIMI
Ders Notu Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Sunumlar Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Ödev Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Sınav ve Soru Çözümleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Faydalı Linkler Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Video ve Görseller Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Diğer Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
Duyurular Yüklü Dosya Bulunmamaktadır