|
|
TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
CONGRESS & FAIR ORGANIZATION |
THM408 |
4 |
8 |
3+0 |
3.0 |
3.0 |
S.No
|
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
|
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
1 |
Bu dersi başarı ile tamamlayan tüm öğrenciler, aşağıdaki konularda bilgi ve anlayış geliştirmiş olacaklardır: - Turizm ve konaklama endüstrisinde etkinlik yönetimi anatomisi. | 1 (3), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (4), 11 (3), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (3), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 21 (4), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (3) | 2 |
- Uluslararası bir konferansın yönetimi ve organizasyonu.
Bu dersi başarı ile tamamlayan tüm öğrenciler, aşağıdaki alanlarda becerilerini geliştirmiş olacaklardır: | 1 (3), 2 (4), 3 (5), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (4), 11 (4), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 21 (4), 22 (3), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (4), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (3) | 3 |
- Zaman ve görevleri yönetme - Takım çalışması - Problem çözme - Kendi kendini yönetme - İletişim becerileri - Bilgilerin sunumu - Sorumluluk alma ve üzerinde anlaşılan görevleri yerine getirme | 1 (3), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (4), 11 (4), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 21 (4), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 42 (3) | |