TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
CONGRESS & FAIR ORGANIZATION | THM408 | 4 | 8 | 3+0 | 3.0 | 3.0 |
S.No |
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler. |
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
---|---|---|
1 | Bu dersi başarı ile tamamlayan tüm öğrenciler, aşağıdaki konularda bilgi ve anlayış geliştirmiş olacaklardır: - Turizm ve konaklama endüstrisinde etkinlik yönetimi anatomisi. | 1 (3), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (4), 11 (3), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (3), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 21 (4), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (3) |
2 | - Uluslararası bir konferansın yönetimi ve organizasyonu. Bu dersi başarı ile tamamlayan tüm öğrenciler, aşağıdaki alanlarda becerilerini geliştirmiş olacaklardır: | 1 (3), 2 (4), 3 (5), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (4), 11 (4), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 21 (4), 22 (3), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (4), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (3) |
3 | - Zaman ve görevleri yönetme - Takım çalışması - Problem çözme - Kendi kendini yönetme - İletişim becerileri - Bilgilerin sunumu - Sorumluluk alma ve üzerinde anlaşılan görevleri yerine getirme | 1 (3), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (4), 11 (4), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 21 (4), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 42 (3) |