Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları |
Hafta |
Konular |
Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
2 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
3 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
4 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
5 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
6 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ön Hazırlık |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
7 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ön Hazırlık |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
8 |
Servis Çeşitleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
9 |
Servis Çeşitleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
10 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
11 |
Barın Tanımı, Tarihsel Gelişimi ve Kavramlar |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
12 |
Bira ve Şarabın Üretimi ile Servisleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
13 |
Yüksek Alkollü İçecekler (Spirits) ve Servisleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
14 |
Yüksek Alkollü İçecekler (Spirits) ve Servisleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|