GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ | GAS104 | 1 | 2 | 3+0 | 3.0 | 5.0 |
Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları | ||
---|---|---|
Hafta | Konular | Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 | Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
2 | Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
3 | Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
4 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
5 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
6 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ön Hazırlık | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
7 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ön Hazırlık | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
8 | Servis Çeşitleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
9 | Servis Çeşitleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
10 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
11 | Barın Tanımı, Tarihsel Gelişimi ve Kavramlar | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
12 | Bira ve Şarabın Üretimi ile Servisleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
13 | Yüksek Alkollü İçecekler (Spirits) ve Servisleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
14 | Yüksek Alkollü İçecekler (Spirits) ve Servisleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |