GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ GAS104 1 2 3+0 3.0 5.0



Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları
Hafta Konular Ön Hazırlık ve Pekiştirme
1 Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
2 Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
3 Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması ve Örgütlenmesi Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
4 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
5 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Araç ve Gereçler Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
6 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ön Hazırlık Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
7 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ön Hazırlık Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
8 Servis Çeşitleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
9 Servis Çeşitleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
10 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
11 Barın Tanımı, Tarihsel Gelişimi ve Kavramlar Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
12 Bira ve Şarabın Üretimi ile Servisleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
13 Yüksek Alkollü İçecekler (Spirits) ve Servisleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
14 Yüksek Alkollü İçecekler (Spirits) ve Servisleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır