|
|
TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
INDUSTRIAL TRAINING I |
THM311 |
3 |
5 |
3+0 |
3.0 |
4.0 |
S.No
|
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
|
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
1 |
1 Öğretim yöntemleri arasında düzenli sınıf dersleri, oturumlar, multimedya materyalleri ve bireysel ödevler yer alır.
| 1 (3), 2 (3), 3 (4), 4 (3), 5 (4), 6 (4), 7 (3), 8 (3), 11 (3), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (3), 17 (4), 18 (3), 21 (3), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (3), 32 (3), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (3), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (4) | 2 |
2 Öğretme yöntemi tartışma, bilgisayar projeksiyonu ile ders anlatımı içerir.
| 1 (3), 2 (3), 3 (3), 4 (3), 5 (4), 6 (4), 7 (3), 8 (4), 11 (4), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (3), 17 (4), 18 (3), 21 (3), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (3), 32 (3), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (3), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (4) | 3 |
3 takım çalışması | 1 (3), 2 (3), 3 (4), 4 (3), 5 (4), 6 (4), 7 (3), 8 (4), 11 (3), 12 (3), 13 (4), 14 (3), 15 (4), 16 (3), 17 (4), 18 (3), 21 (3), 22 (4), 23 (4), 24 (4), 26 (3), 27 (3), 28 (4), 29 (4), 31 (3), 32 (3), 33 (4), 34 (4), 35 (4), 36 (4), 37 (3), 38 (4), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (4) | |