Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları |
Hafta |
Konular |
Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 |
Gıda Güvenliğine Giriş |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
2 |
Besinlerde Besin Ögesi Kayıpları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
3 |
Gıda Kaynaklı Sağlık Riskleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
4 |
Hijyen ve Sanitasyon |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
5 |
Kişisel Hijyen ve Besin Hijyeni |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
6 |
Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
7 |
Gıda İşletmelerinde İyi Üretim Uygulamaları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
8 |
Ara Sınav |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
9 |
Bakteriler ve Özellikleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
10 |
Besin Kirliliğine Yol Açan ve Besin Güvenliğini Bozan Etmenler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
11 |
HACCP |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
12 |
Besin Teknolojisinde Kritik Kontrol Noktalarındaki Güvenlik ve Analizleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
13 |
Besin Güvenliğini Sağlama Yolları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
14 |
Final Sınavı |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|