Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları |
Hafta |
Konular |
Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 |
Beslenme Antropolojisine Giriş |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
2 |
Yaşamın Sürdürülesinde Beslenme ve Temel Özellikler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
3 |
Toplumların Besin Seçmini Etkileyen Faktörler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
4 |
Tarih Öncesi ve Sonrası Dönemlerde Beslenme Uygulamaları ve Besin Tabuları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
5 |
Toplumların Beslenme Düzeninde Öğünler ve Önemi |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
6 |
Antik Çağda Beslenme |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
7 |
Vize |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
8 |
Hitit'lerde Beslenme ve Mutfak Kültürü |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
9 |
Dinler ve Beslenme |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
10 |
Türk Mutfağı, Özellikler ve Etkileşimleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
11 |
Türk Mutfağı ve Yeme Kültürü |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
12 |
Dünya Mutfakları (Akdeniz Mutfağı) |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
13 |
Dünya Mutfakları (Uzak Doğu Mutfağı) |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
14 |
Dünya Mutfakları (Orta Doğu Mutfağı) |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|