Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları |
Hafta |
Konular |
Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 |
Turizm işletmeleri sınıflandırılması |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
2 |
Mutfağın Organizasyon Yapısı |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
3 |
Mutfağın Organizasyon Yapısı |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
4 |
Mutfağın Organizasyon Yapısı |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
5 |
Mutfak Çeşitleri-Mutfak Bölümleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
6 |
Mutfak Personeli görev ve tanımları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
7 |
Mutfak Personeli görev ve tanımları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
8 |
Mutfak Bölümleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
9 |
Mutfak Bölümleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
10 |
Mutfak Bölümleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
11 |
Besin Hazırlama alanları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
12 |
Besin Hazırlama alanları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
13 |
Yiyecek ve içecek İşletmelerinde İş güvenliği |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
14 |
Yiyecek ve içecek İşletmelerinde İş güvenliği |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|