|
|
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
YİYECEK ÜRETİMİ III |
GAS215 |
2 |
3 |
2+2 |
3.0 |
6.0 |
KAYNAKLAR |
1-Dopson, L. R., & Hayes, D. K.” Food and Beverage Cost Control”, Chapter 2, Determining Sales Forecasts, 4th edn., (John Wiley & Sons,2008), 27-48 Dopson, L. R., & Hayes, D. K.” Food and Beverage Cost Control”, Chapter 3, Managing the Cost of Food, 4th edn., (John Wiley & Sons,2008), 53-122 |
MATERYAL PAYLAŞIMI |
---|
Ders Notu |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Sunumlar |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Ödev |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Sınav ve Soru Çözümleri |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Faydalı Linkler |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Video ve Görseller |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Diğer |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
Duyurular |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
|