Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları |
Hafta |
Konular |
Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 |
İş Güvenliği ve Sanitasyon Giriş |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
2 |
Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
3 |
GIDA İşletmelerinde İşletme Güvenliği ve Hijyen |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
4 |
Toplu Tüketim Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
5 |
Gıda Güvenliği Yönetimi (HACCP, ISO 22000, BRC vb. ve uygulamalı HACCP sistemi analizi) |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
6 |
HACCP Planı uygulamaları 1 |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
7 |
Vize Sınavı |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
8 |
HACCP Planı uygulamaları 2 |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
9 |
Gıda İşletmelerinde İş Güvenliği |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
10 |
Gıda İşletmelerinde Yaşanabilecek İş Kazaları |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
11 |
Gıda İşletmetlerinde İş Güvenliği ve Sanitasyonunun Sağlanabilmesi için Mutfak Düzeni ve Planlanması 1 |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
12 |
Gıda İşletmetlerinde İş Güvenliği ve Sanitasyonunun Sağlanabilmesi için Mutfak Düzeni ve Planlanması 2 |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
13 |
Tekrar |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|
14 |
Final Sınavı |
Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
|