|
|
TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
FOOD PREPARATION II |
THM302 |
3 |
6 |
3+0 |
3.0 |
4.0 |
S.No
|
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
|
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
1 |
Öğrenci, mevcut gıda kodu kılavuzları hakkında temel bilgileri kullanarak yüksek sanitasyon ve güvenlik standartları oluşturabilecek ve koruyabilecektir. | 1 (5), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (5), 6 (5), 7 (4), 8 (4), 11 (5), 12 (4), 13 (5), 14 (4), 15 (5), 16 (4), 17 (5), 18 (5), 21 (4), 22 (5), 23 (5), 24 (4), 26 (5), 28 (4), 29 (5), 31 (4), 32 (4), 33 (5), 34 (5), 35 (5), 36 (5), 37 (4), 38 (5), 39 (4), 40 (3), 41 (4), 42 (4) | 2 |
Öğrenci, mevcut gıda kodu kılavuzları hakkında temel bilgileri kullanarak yüksek sanitasyon ve güvenlik standartları oluşturabilecek ve koruyabilecektir. | 1 (4), 2 (5), 3 (5), 4 (4), 5 (4), 6 (5), 7 (4), 8 (5), 11 (4), 12 (5), 13 (5), 14 (5), 15 (5), 16 (4), 17 (4), 18 (4), 21 (5), 22 (4), 23 (4), 24 (5), 26 (4), 27 (4), 28 (4), 29 (4), 31 (5), 32 (4), 33 (4), 34 (5), 35 (4), 36 (3), 37 (4), 38 (4), 39 (5), 40 (5), 41 (5), 42 (4) | 3 |
3 antrenman | 1 (4), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (5), 6 (4), 7 (4), 8 (5), 11 (5), 12 (4), 13 (4), 14 (4), 15 (5), 16 (5), 17 (5), 18 (5), 21 (5), 22 (4), 23 (5), 24 (4), 26 (5), 27 (3), 28 (5), 29 (5), 31 (4), 32 (5), 33 (4), 34 (5), 35 (5), 36 (4), 37 (4), 38 (5), 39 (5), 40 (3), 41 (4), 42 (4) | |