|
|
TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
INDUSTRIAL TRAINING II |
THM310 |
3 |
6 |
0+6 |
3.0 |
3.0 |
S.No
|
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
|
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
1 |
Edinilen bilgiyi gerçek endüstriyel projelerde probleme dayalı alıştırmalarda uygulayabilme | 1 (3), 2 (3), 3 (4), 4 (2), 5 (2), 6 (2), 7 (3), 8 (3), 11 (3), 12 (4), 13 (5), 14 (3), 15 (1), 16 (3), 17 (4), 18 (3), 21 (3), 22 (3), 23 (3), 24 (2), 26 (4), 27 (2), 28 (4), 29 (3), 31 (5), 32 (2), 33 (4), 34 (3), 35 (1), 36 (2), 37 (2), 38 (5), 39 (4), 40 (2), 41 (5), 42 (2) | 2 |
Endüstrinin beklentilerine göre yürütülen ilgili derece kurs ve eğitim programlarının sağlanması, konu içeriğinin ilgili ve güncel olmasını sağlamak. | 1 (3), 2 (1), 3 (2), 4 (2), 5 (3), 6 (3), 7 (3), 8 (4), 11 (4), 12 (5), 13 (3), 14 (3), 15 (3), 16 (3), 17 (2), 18 (3), 21 (4), 22 (3), 23 (3), 24 (3), 26 (3), 27 (2), 28 (4), 29 (3), 31 (3), 32 (5), 33 (1), 34 (4), 35 (4), 36 (3), 37 (5), 38 (3), 39 (4), 40 (3), 41 (3), 42 (1) | 3 |
Öğrencilere endüstri uzmanlarının yanı sıra projeler üzerinde pratik beceri ve deneyim kazanma fırsatı sağlamak. | 1 (4), 2 (3), 3 (1), 4 (2), 5 (3), 6 (1), 7 (3), 8 (4), 11 (4), 12 (5), 13 (3), 14 (4), 15 (2), 16 (4), 17 (3), 18 (2), 21 (4), 22 (2), 23 (4), 24 (3), 26 (3), 27 (5), 28 (1), 29 (4), 31 (4), 32 (3), 33 (1), 34 (4), 35 (4), 36 (5), 37 (5), 38 (3), 39 (4), 40 (5), 41 (2), 42 (4) | 4 |
Çalışma alanlarındaki profesyonellerle etkileşim kurarak öğrencilerin kişilerarası beceriler ve takım çalışması becerisi kazanma fırsatı sunmak. | 1 (1), 2 (3), 3 (3), 4 (2), 5 (3), 6 (2), 7 (4), 11 (3), 12 (4), 13 (3), 14 (4), 15 (3), 16 (1), 17 (4), 18 (1), 21 (4), 22 (4), 23 (3), 24 (4), 26 (5), 27 (1), 28 (3), 29 (3), 31 (3), 32 (2), 33 (4), 34 (5), 35 (5), 36 (4), 37 (2), 38 (2), 39 (5), 40 (5), 41 (2), 42 (5) | 5 |
Endüstride etik hakkında bilgi edinme | 1 (3), 2 (3), 3 (4), 4 (1), 5 (3), 6 (4), 7 (4), 8 (2), 11 (4), 12 (5), 13 (2), 14 (4), 15 (2), 16 (4), 17 (4), 18 (1), 21 (2), 22 (2), 23 (3), 24 (3), 26 (5), 27 (3), 28 (3), 29 (2) | 6 |
Endüstride kabul görmüş emniyet uygulamalarını öğrenmek | 1 (3), 2 (4), 3 (4), 4 (3), 5 (2), 6 (2), 7 (4), 8 (3), 11 (5), 12 (1), 13 (5), 14 (3), 15 (4), 16 (3), 17 (4), 18 (3), 21 (1), 22 (3), 23 (3), 24 (2), 26 (5), 27 (3), 28 (3), 29 (2) | 7 |
Öğrencilere kendi disiplinleri ve ilgili ortamları hakkında bilgi edinme fırsatı sunmak | 1 (3), 2 (1), 3 (3), 4 (3), 5 (3), 6 (3), 7 (3), 8 (4), 11 (3), 12 (4), 13 (5), 14 (2), 15 (4), 16 (2), 17 (4), 18 (3), 21 (1), 22 (4), 23 (2), 24 (4), 26 (3), 27 (2), 28 (3), 29 (2) | 8 |
Endüstrinin potansiyel çalışanları belirlemesi ve genel olarak lisans programı hakkındaki görüşlerini geri bildirmesi için bir fırsat sağlamak. | 1 (4), 2 (3), 3 (2), 4 (3), 5 (4), 6 (3), 7 (3), 8 (4), 11 (3), 12 (4), 13 (3), 14 (4), 15 (4), 16 (4), 17 (5), 18 (5), 21 (3), 22 (5), 23 (5), 24 (4), 26 (3), 27 (3), 28 (3), 29 (2) | |