|
|
TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
INTRODUCTION TO TOURISM &HOSPITALITY MANAGEMENT |
THM101 |
1 |
1 |
3+0 |
3.0 |
9.0 |
S.No
|
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
|
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
1 |
Bu ders turizm ve konaklama endüstrisinin büyümesini ve ilerlemesini kapsar. Konular turizm, konaklama, | 1 (3), 2 (4), 3 (4), 4 (4), 5 (5), 6 (4), 7 (5), 8 (4), 11 (4), 12 (4), 13 (4), 14 (4), 15 (5), 16 (4), 17 (3), 18 (4), 21 (5), 22 (4), 23 (4), 24 (5), 26 (4), 27 (4), 28 (3), 29 (5), 31 (3), 32 (3), 33 (4), 34 (5), 35 (4), 36 (5), 37 (5), 38 (5), 39 (4), 40 (4), 41 (4), 42 (3) | 2 |
Tamamlandıktan sonra öğrenciler, konaklama endüstrisinde mevcut olan arka plan, bağlam ve kariyer fırsatlarını anlayabilmelidir. | 1 (4), 2 (5), 3 (3), 4 (4), 5 (4), 6 (5), 7 (4), 8 (4), 11 (5), 12 (4), 13 (5), 14 (4), 15 (5), 16 (4), 17 (5), 18 (5), 21 (5), 22 (4), 23 (4), 24 (5), 26 (4), 27 (4), 28 (4), 29 (4), 31 (4), 32 (4), 33 (5), 34 (5), 35 (4), 36 (4), 37 (5), 38 (5), 39 (5), 40 (4), 41 (4), 42 (4) | 3 |
tatil köyleri, oyun, restoranlar, yemek servisi ve kulüpleri içerir. | 1 (5), 2 (3), 3 (5), 4 (4), 5 (3), 6 (4), 7 (3), 8 (5), 11 (4), 12 (5), 13 (5), 14 (5), 15 (5), 16 (4), 17 (4), 18 (3), 21 (5), 22 (4), 23 (5), 24 (5), 26 (4), 27 (4), 28 (5), 29 (4), 31 (5), 32 (5), 33 (5), 34 (5), 35 (4), 36 (5), 37 (5), 38 (3), 39 (5), 40 (3), 41 (3), 42 (4) | |