|
|
TURİZM VE OTELCİLİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
|
Ders Adı
| Kodu
| Yılı
| Yarıyılı
| Süresi (T+U)
| Kredisi
| AKTS Kredisi
|
GRADUATION PROJECT |
THM406 |
4 |
8 |
3+0 |
3.0 |
5.0 |
S.No
|
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
|
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
1 |
1 Öğrenciler, sistem seçimi ve çeşitli proje ekipleri tarafından alınan kararların etkileşimi açısından bilgisayar sistemlerinin analizinin farklı yönlerini taşıyan geliştirme ekibi ile rollerini tanırlar.
| 1 (3), 2 (3), 3 (2), 4 (3), 5 (3), 6 (3), 7 (3), 8 (3), 11 (4), 12 (2), 13 (2), 14 (1), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 26 (3), 27 (1), 28 (3), 29 (3), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (3), 35 (4), 36 (2), 37 (3), 38 (3), 39 (3), 40 (5), 42 (3) | 2 |
2 Öğrenciler, güvenli ve ekonomik tasarım için doğru analizleri elde etmedeki etik ve mesleki sorumluluğu ve bunun toplumun refahı üzerindeki etkisini bilir.
| 1 (3), 2 (2), 3 (5), 4 (3), 5 (3), 6 (2), 7 (4), 8 (3), 11 (3), 12 (3), 13 (2), 14 (3), 15 (3), 16 (4), 17 (3), 18 (3), 27 (1), 28 (2), 29 (3), 31 (4), 32 (4), 33 (4), 34 (3), 35 (4), 36 (1), 37 (2), 38 (3), 39 (4), 40 (5), 41 (4), 42 (3) | 3 |
3 Öğrenciler, yaşam boyu öğrenmeyi başarmak ve sorumluluklarını yerine getirebilmek için İngilizce teknik içerikleri okumanın ve anlamanın önemini kavrarlar.
| 1 (3), 2 (3), 3 (3), 4 (2), 5 (3), 6 (2), 7 (2), 8 (3), 11 (4), 12 (3), 13 (3), 14 (2), 15 (4), 16 (3), 17 (3), 18 (3), 26 (4), 27 (3), 28 (2), 29 (5), 31 (4), 32 (4), 33 (3), 34 (1), 35 (4), 36 (1), 37 (3), 38 (4), 39 (4), 40 (5), 41 (2), 42 (3) | 4 |
4 Öğrenciler verimli ve profesyonel bir şekilde doğru analizler yapmaya teşvik edilir.
| 1 (4), 2 (3), 3 (3), 4 (2), 5 (4), 6 (2), 7 (3), 8 (2), 11 (5), 12 (1), 13 (3), 14 (2), 15 (2), 16 (2), 17 (4), 18 (3), 26 (3), 27 (2), 28 (3), 29 (5), 31 (3), 32 (2), 33 (3), 34 (1), 35 (3), 36 (1), 37 (3), 38 (4), 39 (3), 40 (5), 41 (5), 42 (5) | 5 |
5 Öğrenciler yazma, iletişim ve sunum becerilerini geliştirmeye teşvik edilir | 1 (4), 2 (4), 3 (5), 4 (5), 5 (2), 6 (3), 7 (3), 8 (3), 11 (3), 12 (3), 13 (3), 14 (2), 15 (3), 16 (4), 17 (4), 18 (4), 26 (4), 27 (2), 28 (4), 29 (3), 31 (2), 32 (2), 33 (2), 34 (3), 35 (4), 36 (4), 37 (4), 38 (4), 39 (5), 40 (5), 41 (4), 42 (3) | |