Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri |
Zorunlu Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | T | % |
---|
1 |
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
ATATÜRK İLKELERI VE İNKILAP TARIHI II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
BİLGİSAYAR I | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
BİLGİSAYAR II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
YİYECEK ÜRETİMİ II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ | 4 | 5 | 5 | 3 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 74 | 82.22 |
7 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE İŞ GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON | 5 | 0 | 2 | 0 | 0 | 3 | 4 | 1 | 0 | 0 | 4 | 3 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 26 | 28.89 |
8 |
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
9 |
YİYECEK ÜRETİMİ I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
10 |
GASTRONOMİYE GİRİŞ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
11 |
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI İÇİN GIDA TEKNOLOJİSİ | 4 | 4 | 4 | 5 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 0 | 3 | 0 | 31 | 34.44 |
12 |
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 | 3 | 4 | 5 | 85 | 94.44 |
13 |
YİYECEK ÜRETİMİ IV | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
14 |
YİYECEK ÜRETİMİ III | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 89 | 98.89 |
15 |
TURİZM ENDÜSTRİSİ İÇİN İLETİŞİM BECERİLERİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 | 5 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 15 | 16.67 |
16 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÖNÜ PLAN STRATEJİLERİ | 4 | 4 | 5 | 3 | 4 | 4 | 5 | 4 | 0 | 0 | 3 | 4 | 4 | 4 | 3 | 4 | 5 | 4 | 64 | 71.11 |
17 |
TEMEL PASTACILIK | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
18 |
YİYECEK VE İÇECEK MALİYET KONTROLÜ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 72 | 80.00 |
19 |
YÖRESEL TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 86 | 95.56 |
20 |
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
21 |
MUTFAK YÖNETİMİ | 1 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 42 | 46.67 |
22 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 0 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 85 | 94.44 |
23 |
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ IV | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 0 | 5 | 5 | 5 | 2 | 5 | 81 | 90.00 |
24 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE SATIN ALMA | 3 | 4 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 72 | 80.00 |
25 |
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ III | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
26 |
YİYECEK ÜRETİMİ V | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 3 | 5 | 85 | 94.44 |
27 |
YİYECEK ÜRETİMİ VI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
28 |
AŞÇILIK İÇİN İLETİŞİM BECERİLERİ | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 72 | 80.00 |
29 |
MUTFAK PLANLAMASI VE TASARIMI | 2 | 3 | 4 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 | 2 | 3 | 48 | 53.33 |
30 |
BUTIK PASTACILIK | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 88 | 97.78 |
31 |
ZİYAFET YÖNETİMİ | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 47 | 52.22 |
32 |
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ V | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
33 |
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ VI | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
34 |
ÇİKOLATA SANATI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 5 | 88 | 97.78 |
35 |
YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 81 | 90.00 |
36 |
YİYECEK ÜRETİMİ VII | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
37 |
YİYECEK ÜRETİMİ VIII | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
38 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖNETİM | 3 | 4 | 5 | 3 | 4 | 3 | 2 | 5 | 2 | 4 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 1 | 5 | 69 | 76.67 |
39 |
ŞARAP BİLİMİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 87 | 96.67 |
40 |
BÜFE TASARIMI VE DEKORASYON | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 3 | 3 | 86 | 95.56 |
41 |
RESTORAN DÜZENİ VE SERVİS | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
42 |
ALAKART MUTFAĞI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 3 | 3 | 85 | 94.44 |
43 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE MUHASEBE | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
44 |
YİYECEK ALANINDA ÖZEL ETKİNLİKLER | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
45 |
İNGİLİZCE I | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
46 |
İNGİLİZCE II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
47 |
KİŞİSEL GELİŞİM UYGULAMALARI | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
48 |
ORYANTASYON | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
49 |
TÜRK DİLİ I | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
50 |
TÜRK DİLİ II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 50 | 32 | 31 | 32 | 31 | 31 | 31 | 32 | 30 | 30 | 30 | 32 | 32 | 32 | 33 | 32 | 30 | 31 | 30 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 140 | 142 | 147 | 136 | 137 | 137 | 138 | 132 | 131 | 136 | 138 | 143 | 141 | 141 | 141 | 130 | 125 | 133 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Bölüm Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | T | % |
---|
1 |
BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN | 5 | 4 | 3 | 3 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 23 | 25.56 |
2 |
GIDA POLİTİKALARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK | 1 | 3 | 2 | 0 | 0 | 5 | 4 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 5 | 25 | 27.78 |
3 |
TÜRK DIŞ POLİTİKASINDA TEMEL KONULAR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
BESLENME ANTROPOLOJİSİ | 2 | 3 | 3 | 0 | 5 | 1 | 1 | 0 | 2 | 3 | 0 | 0 | 1 | 3 | 5 | 0 | 0 | 0 | 29 | 32.22 |
5 |
VEJETERYAN MUTFAĞI UYGULAMALARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
6 |
UNLU MAMULLERDE HAMUR İŞLERİ | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
7 |
DOĞU ANADOLU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU MUTFAKLARI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 88 | 97.78 |
8 |
KIBRIS MUTFAĞI | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 90 | 100.00 |
9 |
GERMAN II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 9 | 7 | 7 | 7 | 5 | 6 | 7 | 7 | 5 | 6 | 6 | 6 | 5 | 6 | 6 | 5 | 4 | 4 | 5 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 28 | 30 | 28 | 23 | 26 | 27 | 27 | 21 | 23 | 24 | 22 | 21 | 22 | 25 | 25 | 20 | 19 | 24 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |
Üniversite Seçmeli Dersler |
S.No |
Ders Adı |
Program Öğrenme Çıktıları |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | T | % |
---|
1 |
DİKSİYON | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
2 |
TEMEL İLK YARDIM BECERİLERİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
3 |
KRİTİK ALT YAPI VE TESİSLERİN KORUNMASI | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
4 |
AFETLERDE PSIKOLOJIK ILKYARDIM | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
5 |
İNSAN HAKLARI | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
6 |
DÜNYA POLİTİKASINDA SÜPER GÜÇLER | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.00 |
İlişkili Ders Sayısı / 6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | - | - |
İlişki Ağırlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | - | - |
*Katkı Düzeyi (0-5): 0-Yok, 1- Çok Az, 2- Az, 3- Orta, 4- Yüksek, 5- Çok Yüksek |