GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
GIDA POLİTİKALARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK | GAS123 | 1 | 1 | 3+0 | 3.0 | 3.0 |
S.No |
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler. |
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
---|---|---|
1 | Gıda politikası sürecinde durum, sorun, hedef ve strateji analizini yapar. | |
2 | Gıda politikalarını etkileyen faktörleri tartışır. | |
3 | Türkiye’de uygulanan gıda politikaları ve etkilerini değerlendirir. | |
4 | Ulusal ve Uluslarası gıda politikalarını değerlendirir. | |
5 | Gıda sürdürülebilirliğini etkileyen faktörleri tartışır. |