GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
GIDA POLİTİKALARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK | GAS123 | 1 | 1 | 3+0 | 3.0 | 3.0 |
Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları | ||
---|---|---|
Hafta | Konular | Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 | Gıda politikasına giriş | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
2 | Gıda politikası ve sürdürülebilirlik nedir? | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
3 | Gıda politikası temel metinler | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
4 | Politikaya karşı bilim -Daha fazla gıdadan daha az gıdaya- | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
5 | Gıda endüstrisi ile kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişki | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
6 | Gıda sürdülebilirliği | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
7 | Vize | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
8 | Gıda güvenliği | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
9 | Türkiye'de gıda kanunları ve yönetmeliği | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
10 | Türk gıda mevzuatı | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
11 | Uluslarası gıda mevzuatı | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
12 | AB gıda mevzuatı | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
13 | Besin Tebliğleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
14 | Gıda katkı maddeleri yönetmeliği | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |