GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GIDA POLİTİKALARI VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK GAS123 1 1 3+0 3.0 3.0



Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları
Hafta Konular Ön Hazırlık ve Pekiştirme
1 Gıda politikasına giriş Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
2 Gıda politikası ve sürdürülebilirlik nedir? Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
3 Gıda politikası temel metinler Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
4 Politikaya karşı bilim -Daha fazla gıdadan daha az gıdaya- Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
5 Gıda endüstrisi ile kurum ve kuruluşlar arasındaki ilişki Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
6 Gıda sürdülebilirliği Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
7 Vize Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
8 Gıda güvenliği Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
9 Türkiye'de gıda kanunları ve yönetmeliği Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
10 Türk gıda mevzuatı Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
11 Uluslarası gıda mevzuatı Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
12 AB gıda mevzuatı Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
13 Besin Tebliğleri Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
14 Gıda katkı maddeleri yönetmeliği Yüklü Dosya Bulunmamaktadır