GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE SATIN ALMA GAS225 2 3 3+0 3.0 3.0



Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları
Hafta Konular Ön Hazırlık ve Pekiştirme
1 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ile ilgili Temel Kavramlar Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
2 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Almada Etik ve Güvenlik Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
3 Toplu Beslenme Sistemleri,Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
4 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Yöntemleri-1 Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
5 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Yöntemleri-2 Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
6 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma Yöntemleri-3 Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
7 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kamuİhale Kanununa göre(Kik)Yemek Hizmet alımı-1 Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
8 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kamuİhale Kanununa göre(Kik)Yemek Hizmet alımı-2 Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
9 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kamuİhale Kanununa göre(Kik)Yemek Hizmet alımı-2 Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
10 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama ve Teslim Alma Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
11 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama ve Teslim Alma Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
12 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama ve Teslim Alma Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
13 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama ve Teslim Alma Yüklü Dosya Bulunmamaktadır
14 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama ve Teslim Alma Yüklü Dosya Bulunmamaktadır