GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
TURİZM ENDÜSTRİSİ İÇİN İLETİŞİM BECERİLERİ GAS216 2 4 3+0 3.0 4.0


S.No
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
1 Turizm sektöründe iletişim becerilerini tanımlar ve açıklar
2 Temel pişirme talimatlarını anlamalarına ve yemek tarifleri hazırlamada adım adım talimatlar vermelerine yardımcı olur
3 Turizm endüstrisinde kullanılan genel ve spesifik İngilizce terminolojisini ve ifadelerini kazandırır