GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI | GAS223 | 2 | 3 | 3+1 | 3.0 | 4.0 |
S.No |
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler. |
---|---|
1 | Bilgisayar tabanlı işletme süreçlerinin anlaşılması |
2 | İşletme yönetim sistemlerinin kullanımı |
3 | Veri analizi ve raporlama yetenekleri |
4 | İnovasyon ve sektördeki gelişmelerin takibi |