GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÖNÜ PLAN STRATEJİLERİ | GAS217 | 2 | 3 | 3+0 | 3.0 | 4.0 |
S.No |
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler. |
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi) |
---|---|---|
1 | Öğretim yöntemleri, düzenli sınıf derslerini, oturumları, multimedya materyallerini ve bireysel ödevleri içerir. | |
2 | Öğretim yöntemi, tartışma ile anlatım, bilgisayar projeksiyonlarından oluşur. |