GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE İŞ GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON GAS106 1 2 3+0 3.0 5.0


S.No
Dersin Öğrenme Çıktıları
Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.
PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (İlişki Düzeyi)
1 Hijyen ve sanitasyonun önemini öğrenmek
2 Toplu tüketim yerlerinde hijyen ve sanitasyon
3 İş güvenliği ve iş kazalarını öğrenme
4 İş güvenliği ve sanitasyon açısından mutfak düzeni planlama