GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ I | GAS117 | 1 | 1 | 0+6 | 3.0 | 3.0 |
Amaç ve İçeriği | |
---|---|
Dersin Amacı | Bu ders kapsamında öğrenciler, restoran, kafe gibi yiyecek ve içecek işletmeleri mutfaklarında çalışmak suretiyle deneyim kazanmaktadırlar. |
Dersin İçeriği | Ders kapsamında öğrencilerin dönem boyunca her hafta otel, restoran ve benzeri mesleki etkinliklere katılarak bilgi ve becerilerini pekiştirmeleri hedeflenmiştir. |
Dersin Meslek Eğitimini Sağlamaya Yönelik Katkısı | Bu ders kapsamında öğrenciler, restoran, kafe gibi yiyecek ve içecek işletmeleri mutfaklarında çalışmak suretiyle deneyim kazanmaktadırlar. |