GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Ders Adı Kodu Yılı Yarıyılı Süresi (T+U) Kredisi AKTS Kredisi
HAFTALIK İŞ DENEYİMİ I GAS117 1 1 0+6 3.0 3.0


Amaç ve İçeriği
Dersin Amacı Bu ders kapsamında öğrenciler, restoran, kafe gibi yiyecek ve içecek işletmeleri mutfaklarında çalışmak suretiyle deneyim kazanmaktadırlar.
Dersin İçeriği Ders kapsamında öğrencilerin dönem boyunca her hafta otel, restoran ve benzeri mesleki etkinliklere katılarak bilgi ve becerilerini pekiştirmeleri hedeflenmiştir.
Dersin Meslek Eğitimini Sağlamaya Yönelik Katkısı Bu ders kapsamında öğrenciler, restoran, kafe gibi yiyecek ve içecek işletmeleri mutfaklarında çalışmak suretiyle deneyim kazanmaktadırlar.