HEMŞİRELİK (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ |
||||||
Ders Adı | Kodu | Yılı | Yarıyılı | Süresi (T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|---|
NUTRITION AND HEALTH | NUT201 | 2 | 3 | 2+0 | 2.0 | 3.0 |
Haftalık Ders Konuları ve Öngörülen Hazırlık Çalışmaları | ||
---|---|---|
Hafta | Konular | Ön Hazırlık ve Pekiştirme |
1 | Beslenmeye Giriş | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
2 | Yeme alışkanlıkları üzerindeki etkiler | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
3 | Gıdalarda karbonhidratlar ve sağlıktaki rolleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
4 | Gıdalardaki proteinler ve sağlıktaki rolleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
5 | Gıdalardaki lipitler ve sağlıktaki rolleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
6 | Enerji ihtiyaçları ve enerji dengesi | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
7 | Vize sınav | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
8 | Vitamin ve minerallerin sağlıktaki rolü | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
9 | Sıvı ve elektrolitlerin sağlıktaki rolü | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
10 | Hamilelik ve emzirme döneminde beslenme gereksinimleri | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
11 | Bebekler çocuklar ve ergenler için beslenme ihtiyaçları | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
12 | Yetişkinlerin ve yaşlıların beslenme ihtiyaçları | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
13 | Beslenme durumuna ilişkin zorluklar | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |
14 | Revizyon | Yüklü Dosya Bulunmamaktadır |